Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
JIHAN AUDY
Menampilkan 5 vidio
Jihan Audy - Wegah Kelangan
0 Komentar
Dangduters
Diunggah 13 Jul 2018
Laporkan Spam Video
Lirik Lagu Wegah Kelangan – Jihan Audy Rungokno jerit atiku iki Sing bingung noto roso neng ati Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki Tulung kowe ojo salah tompo Ojo mbok pikir aku ngeliyo Kabeh iki kahanan Ra iso neruske katresnan Jujur aku iseh sayang wegah kelangan Mergo tresno wes tak patri neng njero ati Nanging arep piye meneh Iki wes kahanan kudu pisahan Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku Nglungani sliramu abot rasene pangapurane Ora ono niatku ngelarani atimu Rungokno aku senajano aku sing kleru Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku Yo mung kanggo awakmu Cukup pisan iki kowe loro ati Ora tak baleni anggonku le nglarani (Lirik Lagu: Lirik Lagu Pergi Saja – Ghinahera) Jujur aku iseh sayang wegah kelangan Mergo tresno wes tak patri neng njero ati Nanging arep piye meneh Iki wes kahanan kudu pisahan Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku Nglungani sliramu abot rasene pangapurane Mung kependem roso tresno Bebarengan ora bakal dadi nyoto Pengen langgeng yo kuwi karepku Nanging wong tuaku ora setuju Jujur aku iseh sayang wegah kelangan Mergo tresno wes tak patri neng njero ati Nanging arep piye meneh Iki wes kahanan kudu pisahan Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku Nglungani sliramu abot rasene pangapurane #dangdut koplo #jihan audy terbaru #new pallapa #jihan audy
Music

Komentar

Verifikasi Akun Kamu..

Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

Atau verifikasi melalui SMS

VERIFIKASI SMS

Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

  • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar