Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
Mode Normal

Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Nerimo Pisah (Official Music Video)

0 Komentar

Laporkan masalah

Laporkan Video ini
Apa yang terjadi?
Batal
Seven Music Indonesia
Diunggah 4 Mar 2021
Porduce by Seven Music Indonesia Executive Producer : Seven Music Indonesia Lirik Ora gampang Nggonku nglaleke kabeh kenangan Seng ketoto rabih neng relung atiku iki koe wes kepatri dadi nomer siji Nanging piye Kabeh iki mergo wong tuoku Seng ra paring restu kanggo hubungane dewe Mugo wae kowe iso sadar diri Gek nerimo seng legowo Mugo nganti iklas ra dadi kuciwo Iki pancen dalane gusti Kowe ro aku ora dadi siji Kudu tak trimo senajan ati iki loro Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku Sek durung iso nompo kahananmu Aku pasrah nek pancen kudu pisah Nanging piye Kabeh iki mergo wong tuoku Seng ra paring restu kanggo hubungane dewe Mugo wae kowe iso sadar diri Iki pancen dalane gusti Kowe ro aku ora dadi siji Kudu tak trimo senajan ati iki loro Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku Sek durung iso nompo kahananmu Aku pasrah nek pancen kudu pisah
#didikbudi #dangdut #music

Komentar

default-user
Langganan untuk bisa berkomentar
    Verifikasi Akun Kamu..

    Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

    Atau verifikasi melalui SMS

    VERIFIKASI SMS

    Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

    • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar