Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
Luar Biasa
Menampilkan 24 vidio
ALIF RIZKY ( DESPACITO VERSI JOWO).....DEK LASTRI
3 Komentar
ryantoing
Diunggah 13 Jul 2017
Laporkan Spam Video
ALIF RIZKY ( DESPACITO VERSI JOWO).....DEK LASTRI Lirik Lagu Dek Lastri Ku ngerti dek koe mang wis bosen Padahal aku wonge setia Aku mung didakeke pelarian yeahh.. wouwoo.. bubar... Masalah ora wis wis dek Jo mikirke awake dewe Senajan ngono ora banal ku lali.. lali.. Aku tresno kowe ora sah Ditakon Wis dilakoni ora sah dikongkon Kowe Malah ngono dek Opo iki jenenge takdir Awake pants atiku goosing Duh, loro untuku mikirno awakmu Ket wingi bengi ra Ono kabarmu Opo koe lagi ora ndue pulso Oh yeah yahh Awaku wis koyo wong ora normal Kowe ngomong aku "sante yo mas" Len Aku salad ku njaluk pangapuro Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido Koe ninggalna aku opo koe tego ? Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno Awake meh dewekan urip nang dunyo Wes sue ora ketemu pengin cito (Sue sue sue uwis sue) Sak jujure ora relo Aku ora trio Koe metu karo kan bocah Tukang angon sing nembe dadi bos (tukang angon tukang angon bebek) Meh nganti japan ngapusi awake mben dino Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo De'e lungo lungo mbek Wong liyo Tegal brebes purwokerto Semarang lan Suroboyo Jogja ning malioboro Bahagiakno koe senajan Aku utang bank Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank Koe ninggalna Aku pas lagi sayang sayange Buka Buka instagram foto de'e mbek koe Awakku meh pisah dek Aku yo kudu piye Tulung jelasno dek Nang ndi salahe Meh crito meh crito Tapi ambe sopo Atiku yo loro rapopo rapopo Aku emoh pisah tapi yo uweslah Senajan tresno yowes ikhlas waelah oh yeah Kalau suka dan Terhibur Jangan Lupa Follows, Likes, dan Comment Another video, you can check on: https://www.vidio.com/@ryantoing #akuistik plus #music cover #viavalen #despacito #globaltv indonesia
Music

Komentar

Verifikasi Akun Kamu..

Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

Atau verifikasi melalui SMS

VERIFIKASI SMS

Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

  • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar