Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi

Andra Kharisma - Hongkong Nyimpen Asmoro (Official Music Video NAGASWARA)

1 Komentar
Komentar
NAGASWARA
Diunggah 11 Jun 2020
Laporkan Spam Video
Artist : Andra Kharisma Title : Hongkong Nyimpen Asmoro Composed by : Didi Kempot Arrangement : Bayu Onyonk 2020 NAGASWARA Lirik Lagu : Sepi rasane kelingan kowe Sing ning Hongkong naliko ono Causeway Bay Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen kangen atiku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Sepi rasane aku ning kene Turu dewe ning kene semene suwene Pengen ketemu nangis mripatku Ngempet kangen tak simpen njro neng dadaku Causeway Bay nyimpen cerito Hongkong sing nyimpen asmoro Langite mendung udane tibo Aku bingung yen kowe ra teko teko Atiku nangis kelingan kowe Tak enteni rangkulen aku ning kene Tak enteni rangkulen aku ning kene Business inquiries : +62 2150208989 ext. 511 Email : nagadigit@nagaswara.co.id #music #musicvideo #videoclip #asmara #hongkong

Komentar

Verifikasi Akun Kamu..

Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

Atau verifikasi melalui SMS

VERIFIKASI SMS

Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

  • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar