Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
Dangdut Terbaru
Menampilkan 3 vidio

Jihan Audy - Banyu Langit - Ji Ro Lu Pat (Official Music Video NAGASWARA)

0 Komentar
Komentar
NAGASWARA
Diunggah 9 Jul 2020
Laporkan Spam Video
Artist : Jihan Audy Title : Banyu Langit Composed by : Didi Kempot Arrangement : Bayu Onyonk Lirik Lagu : Sworo angin angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi Ngalemo ngalem neng dadaku Tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo ngalemo neng aku Ben ra adem kesiram udan ning dhalu Banyu langit sing ono nduwur kayangan Watu gede kalingan mendunge udan Telesono atine wong sing kasmaran Setyo janji seprene tansah kelingan Ademe gunung merapi purba Melu krungu suaramu ngomongke opo Ademe gunung merapi purba Sing neng langgran Wonosari Yogjakarta Janjine lungane ra nganti suwe suwe Pamit esuk lungane ranganti sore Janjine lungo ranganti semene suwene Nganti kapan tak enteni sak tekane Udan grimis telesono klambi iki Jroning dodo ben ra garing ngekep janji Ora lamis gedene nggonku nresnani Nganti kapan aku ora biso lali Ademe gunung merapi purba Melu krungu suaramu ngomongke opo Ademe gunung merapi purba Sing neng langgran Wonosari Yogjakarta Janjine lungane ra nganti suwe suwe Pamite suk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti semene suwene Nganti kapan tak enteni sak tekane #dangdut #music #banyu langit #jihan audy #nagaswara

Komentar

Verifikasi Akun Kamu..

Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

Atau verifikasi melalui SMS

VERIFIKASI SMS

Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

  • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar