Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
Mode Normal

OJO TURU SORE KAKI | Yuliawan Krisdiyanto Feat. Fitria Giartha

0 Komentar
Laporkan Video ini
Bats Channel
Diunggah 3 Oct 2020
Judul : OJO TURU SORE KAKI Vocal : Yuliawan Krisdiyanto Feat. Fitria Giartha Ciptaan : Yayak Priasmara (serapan lirik asmarandana) Music Direct : Shouma Reggae Arranger : Unggul Sasongko Recording : BATS STUDIO Direct Clip : Aditya Kreshna #OjoTuruSoreKaki #BatsChannel #MisteriKomedi LIRIK : [Am Dm E] Ora bakalan luput Opo kang ginaris pesti Manungsa mung bisa manut Marang Gusti kang Murbaeng Dumadi Kanthi ati kang suci Nyeyuwun lan miradati tebih saking sambikala hama lan lara pinaring tamba Reff : Ojo turu Sore kaki Ono dewo nglanglang jagad Nyangking bokor kencanane Isine dunga tetulak Sandang ugo kelawan pangan Yaiku bageanipun wong melek sabar narima mula aja turu sore kaki Sing bener yo lakonano Sing kliru yo ndang tinggalno Ojo mung manut karepmu Manuto karepe gustimu Wong nandur bakale ngunduh ngunduh uwohing pakarti sak begja-begjane lali luwih begja eling lan waspada back to Reff -------------------
#horor komedi #horor #horor terbaru 2020 indonesia #horor lucu #horor indonesia

Komentar

default-user
Langganan untuk bisa berkomentar
    Verifikasi Akun Kamu..

    Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

    Atau verifikasi melalui SMS

    VERIFIKASI SMS

    Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

    • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar