Harap verifikasi akun kamu!Verifikasi
Mode Normal

Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version)

1 Komentar

Laporkan masalah

Laporkan Video ini
Apa yang terjadi?
Batal
MSI Record
Diunggah 26 Sep 2021

Arlida Putri - Lemah Teles (Koplo Version)
Composed by: Vicky Prasetyo


Lirik:
jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan
mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan
kowe mbelok ngiwo nengen
tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro
iki salahe sopo

yen kowe wes ra tresno
ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes
lemah teles Gusti sing bakal bales
jujur ati iki loro
durung iso nompo kenyataan
tanduran sing wes tak sirami
nanging dadi awu ireng
diobong karo kahanan
mbiyen janji bareng bareng
ngerasakke susah lan seneng
saiki kowe medotke angen angen
tak kuatke ati yen kudu kelangan

kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo
yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales
kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwaske mburi
tak tabrak kowe loro, iki salahe sopo

yen kowe wes ra tresno, ngomongo ojo terus lungo
awas nemoni apes, lemah teles Gusti sing bakal bales


Find MSI RECORD on :
- Website : https://msirecord.com
- Youtube : https://www.youtube.com/c/MSIRecord
- Instagram : https://www.instagram.com/msirecord
- Facebook : https://www.facebook.com/msirecordlabel
- Twitter : https://twitter.com/MsiRecord?s=09

#MSIRecord #ArlidaPutri #LemahTeles #Koplo

Komentar

default-user
Langganan untuk bisa berkomentar
default-user
  • Mame
    Mame2021-12-30 23:58:58 +0700
    macan bangitt....mantulll n cantikkkk
    Verifikasi Akun Kamu..

    Kamu belum melakukan verifikasi akun. Silahkan periksa email Kamu dan ikuti langkah selanjutnya.

    Atau verifikasi melalui SMS

    VERIFIKASI SMS

    Dengan memverifikasi email, Anda dapat melakukan:

    • Upload vidio dengan ukuran yang lebih besar